Video : Tipsbladet
Serie A

Zinédine Zidane åbner for retur: Hvorfor ikke?

Zinédine Zidane er åben for at tage et trænerjob i Serie A, hvor franskmanden som spiller tørnede ud for Juventus.

Til maj er det tre år siden, at Zinédine Zidane forlod jobbet som Real Madrid-cheftræner for anden gang, og franskmanden vil ikke lægge skjul på, at han gerne vil vende tilbage til trænergerningen. 

Den 51-årige Zinédine Zidane var mandag i Rom for at deltage i premieren på en dokumentar om Marcello Lippi, og her blev den franske legende spurgt, om han er interesseret i at blive cheftræner for en klub i Serie A. 

- Hvorfor ikke? Alt kan ske. For tiden har jeg gang i andre ting, men lad os se. Jeg er sikker på, at jeg godt kunne tænke mig en ny periode på trænerbænken, lød svaret ifølge La Gazzetta dello Sport fra Zinédine Zidane. 

I forbindelse med premieren hyldede Zidane også aftenens hovedperson, Marcello Lippi, der var cheftræner for franskmanden i Juventus. 

- Han var min træner. Først og fremmest fik han mig til Juventus. Han var den første, der troede på mig og gav mig chancen, hvilket ikke var nemt for ham. Så han var ikke blot min træner, han er også den person, der gjorde, at jeg blev den, jeg er i dag, lød de flotte ord fra Zinédine Zidane. 

Zinédine Zidane spillede for Juventus fra 1996 til 2001, og det umiddelbart svært at se, at andre italienske klubber end Juventus skulle være aktuelle for Zidane, der indtil videre kun har stået i spidsen for Real Madrid i trænerkarrieren. 

Loading Poll...