Zlatan bekræfter: AC Milan henter tidligere Juventus-angriber
Foto: Getty Images
Serie A

Zlatan bekræfter: AC Milan henter tidligere Juventus-angriber

Zlatan Ibrahimovic ser frem til at få en ny angrebsmakker i AC Milan.

I knap en uge har der været rygter om, at angriberen Mario Mandzukic skal til AC Milan, og en endegyldig præsentation af kroaten ser ud til at være meget tæt.

Flere medier har for nylig skrevet, at det blot er underskriften, der mangler. Efter mandagens sejr over Cagliari lagde Zlatan Ibrahimovic heller ikke skjul på, at han får en ny angrebsmakker, selvom AC Milan endnu ikke selv har bekræftet nyheden.

Læs også:Ny kasse: Zlatan scorer for 23. år i træk

- Jeg er meget glad. Nu vil vi være to til at skræmme modstanderne nu, siger Zlatan Ibrahimovic til italienske Sky og fortsætter:

- Indtil videre har vi gjort det godt. Vi er næsten halvvejs igennem ligaen, og nu begynder kampene at blive sværere. Det bliver en meget hård sæson, men nu med Mandzukic og Meite, og jeg ved ikke, om andre ankommer, vil vi have flere spillere til rådighed for træneren, som så kan rotere.

Læs også:Fik 20 kampe: Tidligere Milan-træner fyret i Serie A-klub

Også manager Stefano Pioli taler om, at Mario Mandzukic er på vej. Han siger, at Ibrahimovic har lovet at holde styr på kroaten.

34-årige Mario Mandzukic har en fortid i italiensk fodbold, hvor han spillede fire sæsoner - og vandt fire mesterskaber - med Juventus. Tidligere har han også spillet for Bayern München og Atletico Madrid.

AC Milan er aktuelt på førstepladsen i Serie A.

Læs også:Bænket Eriksen så Inter få Juventus ned med nakken