Zlatan slår rekord for ældste Serie A-målscorer

AC Milan-angriberen, der nærmer sig de 42 år, scorede på straffespark i et nederlag på udebane til Udinese.

Den svenske fodboldspiller Zlatan Ibrahimovic blev lørdag alletiders ældste målscorer i den italienske Serie A.

Den i fodboldmæssig sammenhæng "gamle" angriber på 41 år og 166 dage kunne dog ikke hindre det regerende mesterhold i at ramle ind i en ny skuffelse, da milaneserne tabte 1-3 på udebane til Udinese.

AC Milan var kommet bagud efter en halv time, da svenskeren i første halvlegs tillægstid blev sat til at eksekvere et straffespark.

Zlatan Ibrahimovic brændte i første forsøg, men der blev dømt omspark, og så udlignede han sikkert til 1-1.

Det VAR-eftersyn, der førte til omspark, skabte så stor opstandelse på Udineses trænerbænk, at cheftræner Andrea Sottil modtog det røde kort.

Zlatan Ibrahomivic har været skadet i størstedelen af sæsonen, og det er blot blevet til spilletid i fire kampe.

Mod Udinese var det første gang, at svenskeren var en del af startopstillingen i denne sæson. Det skete endda med anførerbindet om armen.

Inden første halvleg blev fløjtet af, nåede Udinese at få genetableret føringen, da Beto kort efter Ibrahimovics straffesparksmål og udvisningen til Sottil gjorde det til 2-1 for værterne.

I anden halvleg cementerede Udinese-forsvareren Kingsley Ehizibue sejren, da han gjorde det til 3-1.

Sidste sæsons mestre fra AC Milan er placeret på fjerdepladsen i Serie A med 48 point, mens Udinese har 37 point på ottendepladsen.