• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Oliver Okstrøm

36 år er ingen alder: Rieks forlænger med Malmö

Foto: Getty Images

Der er blevet sat et år mere på aftalen for Søren Rieks.

Af Oliver Okstrøm

Det er ikke længe siden, at Søren Rieks åbnede op for en forlængelse med den svenske storklub Malmö FF, og nu står det klart, at den 36-årige offensivspiller har sat sin underskrift på en ny aftale med dem.

Det oplyser Malmö på klubbens hjemmeside, hvor de beretter om, at kontrakten gælder frem til udgangen af 2024, og det er lige noget, der passer den tidligere Esbjerg-spiller.

- Det føles vidunderligt. Jeg elsker at være her og føler, at kroppen har mere at give. Jeg vil selvfølgelig gerne bidrage så meget som muligt til kampene, om det betyder, at jeg spiller 90 minutter, 60 minutter eller 20 minutter, så må vi se, siger han og fortsætter:

- For mig er antallet af minutter på banen mindre vigtigt, men det vigtigste er, at vi fortsætter med at vokse sammen som et hold, lyder det fra Rieks.

Sportsdirektør Daniel Andersson er selvsagt også tilfreds med forlængelsen med danskeren, som han mener stadig holdet et meget høj niveau, og at han er en spiller, som også stadig forstår at score mål.

- Han er også en spiller med en personlighed, der betyder meget for os. Med generationsskifte og med nye spillere, der kommer til, er der også nogle udfordringer, også her er Sørens rolle vigtig, siger Malmö-bossen.

Derudover bliver det understreget, at Søren Rieks er et godt forbillede for de yngre medlemmer af holdet - og han ved, hvad det vil sige at være Malmö-spiller.

Rieks kom til Malmö fra IFK Göteborg i 2018.