Foto: Getty Images
Skandinavien

38-årige Oscar Wendt har fremtiden på plads

Den rutinerede back tager et år mere i IFK Göteborg, som han lige har hjulpet med overlevelse.

Oscar Wendt er vel nok en af de mest rutinerede spillere i Allsvenskan, og det bliver han ved med at være, i hvert fald i et års tid endnu.

For den 38-årige back har forlænget kontrakten med IFK Göteborg med et år, efter den ellers stod til at udløbe her ved årsskiftet. 

Det er en god nyhed for IFK Göteborg, der trænes af danske Jens Berthel Askou. Selv om Oscar Wendt er oppe i årene, så er han stadig en nøglespiller for klubben, og i år var han den spiller, der spillede næstflest ligakampe for klubben. 

- Jeg vil gerne være en del af det her og fortsætte med at bidrage. Derfor har jeg valgt at forlænge. Jeg har meget tilbage at give, og jeg har haft nogle gode samtaler med Ola (Larsson, teknisk direktør) og Jens (Berthel Askou) om, hvad de vil med holdet i næste sæson. Det vil jeg gerne være en del af, siger Oscar Wendt til klubbens egen hjemmeside.

Ola Larsson er også stærkt tilfreds med kontraktforlængelsen. Han kalder den tidligere FC København-back for en leder, som har skabt ro til defensiven og i vores spil med bolden. 

- Oscar er sulten og drevet af passion og udviklingen i klubben. Det er nøgleord for IFK Göteborg for 2024, siger Ola Larsson blandt andet. 

Tipsbladet talte med Jens Berthel Askou for et par uger siden om netop Oscar Wendt, som den danske træner absolut ikke ville pensionere. Læs det interview her.

IFK Göteborg sluttede Allsvenskan-sæsonen på en stærk måde, da man sikrede overlevelse med et sejrsmål dybt inde i overtiden i sæsonens sidste ligakamp.