Video : Tipsbladet
Skandinavien

Afsløring: Bombe - monsterbud på Albert Grønbæk

En af sommerens største transfer-historier er i fuld gang. Bodø/Glimt har modtaget et rekordbud på meget mere end 100 millioner kroner på Albert Grønbæk.

Den danske stjernespiller i Bodø/Glimt Albert Grønbæk kan være på vej væk fra den norske storklub.

Tipsbladet kan afsløre, at mesterklubben har fået et monsterbud på langt over 100 millioner kroner på den danske guldfugl.

Ifølge Tipsbladets oplysninger overvejer den norske klub, om man skal sælge spilleren og slå norsk rekord eller ej til den europæiske klub.

I 2022 skrev 23-årige Albert Grønbæk sig ind i de aarhusianske historiebøger som det dyreste salg i AGF nogensinde med sit skifte til Bodø/Glimt for 25 millioner kroner, og aarhusianerne kan igen glæde sig over flere millioner kroner, hvis den nye deal bliver en realitet.

AGF sikrede sig således en videresalgsklausul på mindst 15 procent, da klubben sagde farvel til Albert Grønbæk, som har vist sig at tage de helt rigtige skridt i karrieren.

I Norge er han nemlig på kort tid blevet den ubestridte stjerne i ligaen, og Bodø/Glimt takkede for den gode indsats tidligere på året ved at give ham den største kontrakt, som nogensinde er givet til en spiller i Eliteserien.

Den kan snart blive revet over, hvis Bodø/Glimt takker ja til det gigantiske bud, der er landet på nordmændenes bord.