• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Mikkel Fuhr Nielsen

Afviste to danske bud på målfarlig svensker

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Svensker havde bred interesse fra Danmark denne sommer.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Falkenberg FF har færdiggjort en flot sæson i svensk fodbold, hvor man lige akkurat missede oprykningen til landets næstbedste række.

I jagten på at vende retur til Superettan har Wilhelm Ärlig været et stort aktiv på svenskernes midtbane. 13 gange i 30 ligakampe scorede midtbanespilleren for Falkenbergs FF i den forgange sæson.

Men i de afgørende oprykningskampen mod Östersund tabte man dog med samlet 3-1. Ärlig startede begge opgør, men det kunne sagtens have været anderledes, da der i sommer var bred interesse for den 22-årige juvel. Der kom således to bud fra Danmark, skriver Hallands Nyheter.

Begge bud blev dog afvist, hvorfor Wilhelm Ärlig fortsat kunne hjælpe Falkenbergs FF. Men ikke meget tyder på, at han skal hjælpe dem fremadrettet.

Transfervinduet slår sine døre op om kort tid, og så vil der formenlig være interesse for den svenske midtbanespiller igen.

Ifølge Transfermarkt har han et år tilbage af sin aftale med den svenske klub, hvorfor de skal sælge ham til januar, hvis de ønsker at tjene penge på ham. Til sommer kan interesserede klubber forhandle med ham uden om Falkenbergs.

30 ligakampe og 13 mål står svenskeren noteret for i denne sæson.