• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Nicklas Grodt Degn

Agent afviser kuriøs Bendtner-transfer: Han skal ikke spille i Reggina

Nicklas Bendtner skal ikke en tur ned i den tredjebedste italienske række. Det forsikrer den danske angribers agent.

Af Nicklas Grodt Degn

Den danske tidligere landsholdsangriber Nicklas Bendtner er uønsket i sin klub Rosenborg og i gang med at finde en ny destination at spille fodbold.

I den forgangne uge dukkede et noget kuriøst bud på en ny Bendtner-arbejdsgiver op, da det forlød, at den italienske Serie C-klub Reggina ville have Bendtner, samt at klubbens træner og præsident var vilde efter udsigten til måske at kunne tilknytte den tidligere Arsenal-spiller.

Men det kommer ikke på tale.

- Nicklas Bendtner kommer ikke til at spille i Reggina den kommende sæson, med al respekt for klubben og dens historie, siger Nicklas Bendtners agent, Ivan Marko Benes, ifølge det italienske medie strill.it.

Nicklas Bendtner ankom til Rosenborg fra Nottingham i marts 2017. Han har scoret 35 mål i 86 kampe for klubben, som han har kontrakt med frem til årsskiftet. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.