Video : Tipsbladet
Skandinavien

AGF blev hans sidste klub - stopper karrieren

Tidligere AGF-målmand indstiller fodboldkarrieren.

Svenske Viktor Noring har valgt at lægge handskerne på hylden.

Det fortæller den svenske målmand i et opslag på Instagram. Dermed bliver AGF hans sidste arbejdsgiver. Han forlod den aarhusianske klub i sommer, da kontrakten udløb.

Nu er det altså slut i en alder af 32 år.

- Efter min hovedskade i juni 2022 er beslutningen om at stoppe med at spille fodbold vokset, skriver Viktor Noring i sit opslag på Instagram.

Kort før keeperens kontrakt med AGF udløb var han involveret i et uheld på træningsbanen, hvor han fik et knæ i hovedet. Det kostede ham flere brud i ansigtet og muligheden for at finde en ny klub.

- Først og fremmest vil jeg gerne takke min familie og venner, som har været der i op- og nedture. Jeg vil også takke min agent Martin, som har været hos mig gennem min professionelle karriere.

- En særlig tak til mine forældre som investerede timer i hverdage og weekender for at give mig de bedste forudsætninger for at lykkes i en ung alder.

Viktor Noring afslutter med at takke sin kone for altid at have været ved hans side. Nu vil svenskeren kaste sig over et helt andet erhverv, da han er uddannet ejendomsmægler.

Viktor Noring har i løbet af sin karriere blandt andet optrådt for Trelleborgs FF, Malmö FF, Celtic, Heerenveen, Kalmar FF og senest AGF. Han har også været forbi Lyngby BK.