• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Oliver Okstrøm

Alvorlig sag: Tjekker Anders Christiansens hjerte

Foto: Getty Images

Der bliver ikke taget nogen chancer i Malmö nu, fortæller klubbens cheftræner.

Af Oliver Okstrøm

Den danske Malmö FF-profil Anders Christiansen måtte ved onsdagens træning forlade holdet efter opvarmningen, da han følte sig svimmel. Han røg derefter på hospitalet en en lægeundersøgelse.

Efterfølgende har Skåne-klubben meldt ud, at midtbanespilleren har det godt efter omstændighederne. Klubbens cheftræner Henrik Rydström fortæller nu i et interview med svenske Fotbollskanalen, hvad det handler om.

- De tjekker hans hjerte. Det er noget andet, hvis det var en lægmuskel. Nu vil vi ikke tage chancer. Vi følger et protokol, og det tager tid, før vi får besked fra hospitalet. Det er utrolig trist (at han er ude), han er vores leder, lyder det fra Rydström.

Endnu kender han ikke til resultaterne af undersøgelse, som heller ikke skulle være overstået helt endnu.

Rydström peger dog på, at de første målinger om onsdag var gode, og nu følger hospitalet op på dem. Det er desuden ikke klart, hvornår Christiansen kan være tilbage for Malmö-holdet igen.

- Det ved jeg ikke endnu. Vi ønsker ikke at tage nogen chancer eller gamble med det, siger MFF-træneren, som kan fortælle, at den danske profil er i godt humør og har ønsket at få tilsendt klip.

32- årige 'AC' har spillet for sydsvenskerne siden 2018, hvor det er blevet til fire svenske mesterskaber og en enkelt pokaltriumf.

Det er desuden ikke længe siden, at Anders Christiansen var ude og lange ud efter den svenske presse. Læs mere om det her.