• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Mikkel Fuhr Nielsen

Avis: De køber Viktor Fischer

Foto: Getty Images

Viktor Fischer er på plads i AIK, lyder det fra svensk avis.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Viktor Fischer forlader Royal Antwerp for at skifte til AIK i Sverige.

Det erfarer Sportbladet.

Samme medie skrev for nyligt, at klubberne var tæt på at nå til enighed, men nu forlyder det så, at alt er på plads mellem parterne. Den 28-årige dansker skulle således tilslutte sig sine nye holdkammerater på træningslejren i Portugal.

AIK rejser til Algarve i Portugal på lørdag, og her forventes det, at Viktor Fischer for første gang vil træne med det svenske tophold, der sluttede på femtepladsen i sidste sæson.

Sportbladet skriver også, at man har købt Viktor Fischer fri af belgiske Royal Antwerp, men de oplyser ikke beløbet. Tidligere har det været fremme, at Royal Antwerp blot forlanger et beskedent beløb for danskeren.

Viktor Fischer blev hentet til Belgien for omkring 12 millioner kroner i sommeren 2021, da klubben var under ledelse af Brian Priske. Opholdet i Royal Antwerp startede godt, men blev efterfulgt af en længerevarende skade.

I denne sæson er danskeren knapt nok blevet brugt, indtil på det seneste, hvor det faktisk er blevet til flere indhop. Det skyldes dog, at cheftræner Mark Van Bommel har flere offensive profiler på skadeslisten.

136 minutter fordelt på 12 kampe står Viktor Fischer noteret for i denne sæson. Nu venter en lang opstart i AIK, inden sæsonen, som følger kalenderåret, starter senere på foråret.