Foto: Getty Images
Skandinavien

Avis: Niels Frederiksen har mødtes med denne klub

Den danske træner Niels Frederiksen kan være på vej mod et nyt job.

Den svenske klub Häcken har udsigt til at skulle få ny cheftræner. Den nuværende i jobbet, Per-Mathias Høgmo, meldes meget tæt på at forlade dem til fordel for japanaske Urawa Red Diamonds - og erstatningen for ham kan blive dansk.

Det skriver svenske Aftonbladet.

Her bliver der peget på, at ifølge deres oplysninger, så har den svenske klub haft et møde med den tidligere Brøndby-mestertræner Niels Frederiksen.

Tidligere på året var han også sat i forbindelse med cheftræner-jobbet i IFK Göteborg, men her takkede Frederiksen altså nej til den mulighed. I stedet blev det så Jens Berthel Askou, der tog sig af den opgave.

Niels Frederiksen har været uden job siden afskeden med Brøndby i november i sidste år, så det er nu blevet til over et år uden job for ham.

I tiden som Brøndby-cheftræner markerede han sig særligt med at vinde mesterskabet i 2021 efter 16 år uden at have været øverst på skamlen i Superligaen. 

Häcken har i de seneste år været godt med i den svenske række. I denne sæson endte holdet på en tredjeplads, og i sidste sæson tog de det svenske mesterskab og brød Malmös dominans for en tid.

Tidligere har der også været meldinger om, at Niels Frederiksen har afvist en dansk klub. Læs mere om det her.