• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Victor Risager

Avis: Tyske og engelske klubber lurer på Kasper Junker

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kasper Junker er på blokken i klubber i nogle af verdens største ligaer.

Af Victor Risager

Kasper Junker har været skarp foran mål for Bodø/Glimt i denne sæson, og den danske angriber kan måske snart rykke videre i karrieren.

I hvert fald erfarer den norske avis VG, at der er stor interesse for den danske angriber. Interessen skal være steget, efter at Kasper Junker scorede mod AC Milan i Europa League, og klubber fra Bundesligaen og Championship skulle være interesserede.

VG skriver, at Wolfsburg, der sluttede som nummer syv i Bundesligaen i fjor, samt Barnsley og Derby County fra Championship er nogle af de interesserede klubber.

Læs også:Superliga-nedrykker lejer endnu en spiller af Jon Dahl Tomasson

Der skal faktisk også allerede have været bud fra tyrkiske Ankaragücü og belgiske St. Truiden, men de er blevet afvist, skriver avisen.

- Jeg kan bekræfte, at der er kommet bud på Kasper, men jeg vil ikke sige sætte navn på klubberne, der er tale om, siger angriberens agent, Christian Bysted, til VG og tilføjer:

- Jeg forstår, at klubben gerne vil beholde Kasper, fordi han er en meget god angriber. Han ønsker ikke at rejse for enhver pris, men han har ambitioner om at teste sig selv i de bedste ligaer i Europa.

Læs også:Dansk duo sikrede Bodø/Glimt ny sejr

Kasper Junker, 26 år, har scoret 12 mål og lagt op til syv på 14 kampe for Bodø/Glimt. Han har tidligere spillet for Randers FC, AGF og AC Horsens. 

Foruden Kasper Junker er også nordmanden Jens Petter Hauge også et stort salgsemne for Bodø/Glimt, og han er ifølge flere medier på vej til selveste AC Milan på en femårig kontrakt. 

Læs også:Klaksvík-dansker var med i EL-sensation: Det er fuldstændig vanvittigt

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus