Video : Tipsbladet
Skandinavien

Bekræftet: Hiljemark tager sin AaB-assistent med

Elfsborg har nu deres trænerteam på plads efter ansættelsen af Oscar Hiljemark som cheftræner.

AaB mistede i midten af april Oscar Hiljemark til den svenske klub Elfsborg, og som Tipsbladet har kunne fortælle, så tager han Javier Agenjo Duran med sig som sin assistent i det svenske.

Det bekræfter Elfsborg onsdag, hvor Duran fortæller om skiftet.

- Det føles meget spændende at komme til IF Elfsborg. En klub, der udfordrer om europæisk spil, har en god struktur og gode folk omkring sig, siger han og fortsætter:

- Muligheden for at fortsætte samarbejdet med Oscar føles meget positiv, så jeg er glad for, at han vil have mig med til Borås. Vi har højt til loftet og en ærlighed imellem os, som er meget vigtig og som jeg sætter pris på. Det er altid holdets bedste, der gælder, og vi gør, hvad der kræves for, at alle kan præstere så godt som muligt, lyder det fra Duran.

Javier Agenjo Duran har været i AaB i de seneste tre år, hvor han har arbejdet sammen med Hiljemark. Tidligere har han også været forbi klubber som tyrkiske Antalyaspor og Fenerbahce samt spanske Almeria.

Foruden Duran bliver også Fredrik Ahlstrand og Johan Mattsson en del af Hiljemarks team.

Elfsborg var i efteråret tæt på at vinde det svenske mesterskab, men de tabte i sidste ende med en dårligere målscore end Malmö. Her var der blot tale om en forskel på to mål for dem. 

I denne sæson er de indtil videre på ottendepladsen.

Med AaB lykkedes det dem i denne sæson at sikre sig en returbillet til Superligaen efter sidste sæsons nedrykning.