Foto: Getty Images
Skandinavien

Bekræftet: Lyngby sender Kaastrup til Sverige

Lyngby sender Magnus Kaastrup på den anden side af Øresund.

Det har ikke været nemt for Magnus Kaastrup at få spilletid i Lyngby på det seneste, og derfor bliver han nu udlejet til Sirius, der spiller i den bedste svenske række. Aftalen gælder for resten af 2023.

Det bekræfter begge klubber på hver deres hjemmesider.

For Kaastrups eget vedkommende peger han på, at der var flere ting, der tiltrak ved Sirius.

- Jeg synes, klubben har en interessant strategi, og jeg kan godt lide den måde, de spiller fodbold på. De var også meget klare med deres interesse for mig, så det gjorde til sammen, at jeg selvfølgelig var interesseret i at komme hertil, fortæller han på det svenske site.

I Lyngby fortæller fodboldchef Nicas Kjeldsen om overvejelserne bag at sende offensivspilleren på græs i Sverige.

- Magnus var en stor profil for os i sidste sæson, men i denne sæson har det været mere småt med spilletiden. Magnus er med sine 22 år stadig en ung og talentfuld spiller, og hvis han skal fortsætte sin udvikling, har han brug for mere kontinuerlig spilletid, hvilket han får i Sirius IK, siger han og fortsætter:

- Vi kommer til at følge Magnus tæt, og vi ønsker alt det bedste for ham i det svenske, så han kan komme endnu stærkere tilbage til Lyngby Boldklub, lyder det fra Nicas Kjeldsen.

I denne sæson har den nye Sirius-spiller været med i 19 Superliga-kampe, hvor det er blevet til én assist. I de seneste tre kampe har han måtte se med fra bænken.

22-årige Kaastrup kom til Lyngby fra AGF for to år siden.