Foto: IMAGO
Skandinavien

Brøndby-stjerne måber: Den værste i min karriere

Brøndby sluttede træningslejren i Portugal af med et skuffende nederlag til IFK Göteborg på en "græsbane", som Sean Klaiber aldrig har oplevet værre.

PORTUGAL (Tipsbladet): Hvis der har været en masse Brøndby-fans, der frustreret har smækket computeren sammen efter klubbens skuffende nederlag til IFK Göteborg, så forstår man hvorfor. 

Det var nemlig hamrende uskønt, det som Brøndby leverede på banen mod danskerklubben. Jovist, intet var rigtig pænt, for banen på Estadio Bela Vista umuliggjorde fuldstændig flot spil. Her var svenskerne dog langt mere kyniske end Brøndby, hvilken en 3-0-føring efter 16 minutter vidner kraftigt om. 

Der var ikke en eneste Brøndby-spiller, som så tilpas ud inde på den knoldede bane, og efter kampen kunne Sean Klaiber heller ikke rigtig fatte, hvad det egentlig var, han havde været med til. 

Hollænderen har prøvet lidt af hvert i sin karriere, men oplevelsen i dag smækker sig ind på en førsteplads på en ret negativ liste.

- Det her er den værste bane, jeg har spillet på i hele min karriere! Et hundrede procent, siger han med forbløffelse i stemmen. 

- Den første, vi spillede på, var virkelig god, og det er rart at rejse til Portugal og være med gutterne på lejren. Men som jeg sagde, er det muligvis den værste bane, jeg har spillet på. Du er nødt til at nyde fodbold, og vi prøvede at nyde det. Men jeg rørte bolden to gange, og de førte allerede 3-0. Så er det virkelig svært at nyde!

Sean Klaiber spillede den højre stopper i Brøndbys tremandsbagkæde, og det var altså ikke meget, han var på kuglen i aftenens kamp. 

Det var første gang, at Tipsbladets udsendte har dækket en kamp fra dette stadion, mens Atlantic Cup er blevet spillet i Portugal, og man må bare konstatere, at kontrasten mellem denne bane og den på Estadio Algarve, som Brøndby havde spillet sine to foregående kampe på, var enorm. 

Efter kampen ville cheftræner Jesper Sørensen ikke bruge banen som undskyldning, omend det er noget, der skal ændres til en anden gang. 

Er det ikke lidt ærgerligt for jer at spille på sådan en bane? 

- Jo, det er det da, men det gjaldt for begge hold, og det var vi dårlige til at løse.

- Det må vi så sikre, at det ikke er sådan, det bliver igen, påpeger han.

Brøndby rejser hjem lørdag formiddag og har en testkamp i næste uge mod Hillerød, inden det igen går løs med Superligaen.