Skandinavien

Brandvarm danskerklub fortsætter i Norge: Tager niende sejr på stribe

Philip Zinckernagel strålede i ny Bodø/Glimt sejr.

Bodø/Glimt vandt forleden deres ottende kamp ud af otte mulige i Eliteserien, og det var ny rekord i den bedste norske række. Men selvom rekorden er i hus, er Bodø/Glimt ikke stoppet endnu.

Danskerklubben sikrede sig således deres niende sejr i træk lørdag aften, da de besejrede Mjøndalen med 3-2.

Mens Kasper Junker ikke var, startede Philip Zinckernagel som vanligt inde på kanten, og han stjal showet.

Efter 24 minutter leverede den danske kreatør således kampens første scoring, da han afsluttede et kontraangreb med at sende bolden i mål uden problemer. Og knap et kvarter senere var han igen afgørende med en skarp aflevering til Victor Boniface, der sendte bolden i mål.

Det var Zinckernagels syvende mål og ottende assist i denne sæson, og han kunne sågar have scoret sit ottende mål lidt senere. I anden halvleg fik han nemlig chancen fra straffesparkspletten, men brændte.

Dog scorede holdkammeraten Jens Hauge efterfølgende, før danske Tonny Brochmann reducerede for Mjøndalen. Efter reducerede Mjøndalen yderligere ved Vetle Dragsnes, men det blev ikke til flere scoringer.

Det sluttede 3-2 til Bodø/Glimt, der dermed fortsat har vundet alle deres kampe i Eliteserien. De er derfor også nummer et med fem point ned til Molde, der til gengæld har spillet en kamp færre.