• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Jacob Quvang

Dansk angriber i centrum for vildt comeback

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Wessam Abou Ali stjal alle overskrifterne, da Sirius slog Degerfors i et meget, meget vigtigt bundbrag.

Af Jacob Quvang

Wessam Abou Ali har scoret en del mål i dansk fodbold, men han kan også få netmaskerne til at blafre udenfor landets grænser.

I øjeblikket nyder han stor succes for den svenske klub IK Sirius, og denne søndag stjal han alle overskrifterne, da man slog Degerfors med 3-2 i et sandt bundbrag. 

Da det så allerværst ud for IK Sirius, så dukkede Wessam Abou Ali op - ikke bare én, men to gange - i dommerens overtid. Den tidligere AaB- og Vendsyssel-spiller reducerede først til 1-2 i det 91. minut. Fire minutter senere kunne han så udligne til 2-2 til stor jubel for hjemmeholdets fans. 

Abou Alis to scoringer fik fuldstændg Degerfors til at kollapse, for Sirius scorede også i det 99. minut - altså det tredje mål i overtiden - da Herman Sjögrell scorede sejrsmålet. 

Resultatet betyder, at IK Sirius har seks point ned til netop Dergerfors, der er på den forkerte side af nedrykningsstregen. Derudover har man to point ned til Brommapojkarna, der sidder på den plads, der kan betyde en nedrykning til Superettan. 

Wessam Abou Ali skiftede til IK Sirius denne sommer, og han har scoret seks gange i 11 kampe for den svenske klub.