Video : Tipsbladet
Skandinavien

Dansk angriber tæt på norsk traditionsklub

25-årige Carl Lange er kun et lægetjek fra at rykke til Norge.

Den danske Vendsyssel-angriber Carl Lange kan nærmest ikke komme mere nord på i dansk fodbold. Det lader dog til, at det nordlige er noget, som er tiltalende for ham, og et skifte til Oslo-klubben Vålerenga nærmer sig.

Det skriver det norske medie Nettavisen.

Her bliver der peget på, at det kun er det obligatoriske lægetjek, som står i mellem, at han skifter til den norske traditionsklub. I den forbindelse forlyder det, at prisen på ham kommer til at være på 2,5 millioner danske kroner.

Det berettes desuden, at han mandag eftermiddag landede med sin agent Simon Friis for at gennemføre de sidste detaljer i aftalen. 

Carl Lange har i denne sæson været ganske målfarlig i 1. division, hvor han har lavet 11 mål i 27 kampe. Det er da heller ikke kun Vålerenga, der har fået øjnene op for Lange. Det gør sig også gældende for to andre unavngivne klubber fra Oslo-området.

Den danske angriber kom til Vendsyssel fra Helsingør i sommeren 2022.

Vålerenga har i klubbens mangeårige historie vundet det norske mesterskab fem gange og pokalturneringen fire gange. De er dog i øjeblikket en del af den næstbedste norske række, hvor de er på andenpladsen.