• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kenneth Jensen

Dansk komet imponerer før VM-udtagelsen, men...

Foto: Getty Images

Ingen har været bedre i Norge i dette efterår end dansk angriber, som kollega og landsmand Carlo Holse mener, at der burde være blevet set nærmere på.

Af Kenneth Jensen

Når det danske landshold på mandag bliver udtaget til VM i Qatar i november og december, er det ikke, fordi landstræner Kasper Hjulmand mangler emner til truppen.

Faktisk har udvalget af gode spillere næppe været bedre i Danmark, end det er lige nu, og derfor bliver det 26 dygtige spillere, som landstræneren tager med sig til slutrunden.

Grundet det stærke udvalg og det gode sammenhold på landsholdet er det også svært at se en spiller komme fra baghjul og få plads i truppen.

Således også angriber Casper Tengstedt, der ellers ikke har lavet andet end at smadre mål ind, siden han i sommer rykkede fra AC Horsens til Norge og Rosenborg BK.

Holdkammerat Carlo Holse tror, det bliver svært for Tengstedt, der har scoret 12 gange og stået for otte oplæg i 12 Eliteserie-kampe, at komme med til VM.

- Det er vanskeligt. Det en sammenspillet trup, og op til et VM tror jeg, at udefrakommende, som ikke har været med før, får det vanskeligt, men han har gjort det godt, helt fantastisk.

- Han har scoret vigtige mål og lavet assister også, men jeg tror, de holder på den stamme, de har på holdet. Jeg forstår det dog ikke, hvis de ikke har kigget på ham, siger Carlo Holse i et interview med norsk Eurosport.

Selv har Carlo Holse også haft en strålende sæson, der har budt på 12 assister - flest i denne sæson af alle spillere i den bedste norske række.

Holse er dog blevet skadet og ude af de sidste par kampe i sæsonen.

Se interviewet med den tidligere FCK-spiller Carlo Holse i videoen øverst.