Video : Tipsbladet
Skandinavien

Dansk offensivspiller flirter med Norge og Sverige

Den tidligere FC Midtjylland-spiller Christian Tue Jensen kan være på vej til Norge eller Sverige.

Christian Tue Jensen fik forleden ophævet sin kontrakt med finske Kuopion Palloseura. Den danske offensivspiller ønskede at afbryde samarbejdet på grund af manglende spilletid, og det gik arbejdsgiveren med til.

Christian Tue har tidligere tørnet ud for FCM’s ungdomshold hvor han har været en profil, og han havde også succes på seniorniveau i FC Fredericia, som han dengang var udlejet til.

Nu skal han finde en ny klub, og det kunne meget vel blive noget norsk eller svensk, siger hans agent, Michael Møller til Tipsbladet.

- De er meget præcise omkring, hvad de ønsker i Sverige og Norge om sommeren. Personligt tænker jeg, at det kunne være rigtig fedt med en klub i Norge eller Sverige, som mangler en som ham. Så kan han næsten spille kampe fra første dag.

En tilbagevenden til Danmark kan dog også være interessant.

- Ja bestemt. Jeg tror ikke, han skal være anfører og spille i nummer 10 for FC København, men jeg kan sagten se ham i Superligaen. Vi prøver at finde den træner, der synes Christian er den rette type.

Agenten forklarer også, hvorfor spilleren havde svært ved at slå til i det finske.

- Træneren deroppe var meget begejstret for Christian, og han er outstanding til træning, men den måde han (træneren, red.) vil spille på med meget, meget hård genpres - det er ikke der, hvor Christian shiner allermest, så når der skal spilles kampe, har træneren ikke haft den store tillid til Christian.

Offensivspilleren har også været på lønningslisten i Brentford - dog uden at få førsteholdskampe.