Video : Tipsbladet
Skandinavien

Dansk profil bekræfter: Vil sælges

Den danske Rosenborg-spiller Carlo Holse ønsker sig væk fra Trondheim.

Han har været en af de bedste spillere i Rosenborg de senere år, og interesse har der været masser af for danske Carlo Holse, der har en fortid i FC København.

Men den offensive midtbanespiller, der også kan spille på kanten, befinder sig stadig i Trondheim-klubben, hvilket blandt andet skyldes skader på uheldige tidspunkter.

Og så har de rigtige klubber heller ikke budt, men noget tyder på, at det trækker op til nogle spændende sidste dage i det internationale transfervindue, for som Nettavisen mandag kunne fortælle er der stor interesse for den 24-årige dansker.

Carlo Holse, der har halvandet år igen af sin aftale med klubben, er genstand for bud fra OH Leuven i Belgien samt Samsunspor i Tyrkiet, skriver Nettavisen. Buddene skal være på omkring 13 millioner kroner.

Adressaavisen har talt med danskeren, efter det er kommet frem, at der er bud på ham.

- Jeg har hørt, at der er interesse. Men ikke at der er bud. Det er nyt for mig, siger han til det norske medie.

- Det er ikke mit bord. Jeg har en fin dialog med Rosenborg, og det er også interessant at blive i RBK. Så jeg ved ikke, om dette er så tæt på (transferen, red.). Jeg vil lytte til det hele og så tage stilling, siger han.

Til avisen bekræfter han også, at han ønsker at blive solgt, hvis det er muligt.

Med halvandet år igen af aftalen er det enten nu eller til vinter, at Rosenborg skal sælge Carlo Holse. Danskeren har i denne sæson noteret sig for to mål og to assister i 15 kampe.

Rosenborg er på en skuffende niendeplads i Eliteserien efter 19 af 30 runder.