Video : Tipsbladet
Skandinavien

Dansk træner tygger på nyt jobtilbud

FK Haugesund har tilbudt Sancheev Manoharan en ny rolle i klubben, efter man har ansat Oskar Hrafn Thorvaldsson som ny cheftræner.

Det er i sandhed spændende tider for den danske træner Sancheev Manoharan i øjeblikket. 

Han er i øjeblikket i gang med sit første cheftrænerob for Eliteserie-klubben FK Haugesund. Det er godt nok et midlertidigt og ikke et permanent et af slagsen, og det kommer ikke til at ændre sig, for den norske klub har ansat islandske Oskar Hrafn Thorvaldsson som ny cheftræner. 

Planen er dog, at Sancheev Manoharan får lov til at styre Haugesund-skibet i havn i denne sæson, hvor Haugesund mangler fem ligakampe. Med god grund, for klubben, der skal undgå nedrykning, har været stærke under Manoharan i de fire kampe, han har fået. Det er blevet til syv point, og senest slog han Jakob Michelsens HamKam med 3-0 i weekenden.

De er da også glade for ham i Haugesund, og de vil meget gerne fortsætte samarbejdet med ham. Sancheev Manoharan bekræfter selv overfor Tipsbladet, at han har fået tilbudt en rigtig fin aftale af klubben.

- Lige nu har jeg fået tilbudt at være med som 1. assistent fra næste år og skal stå for meget af det fodboldmæssige sammen med den nye træner. Altså at bygge videre på det, jeg er i gang med, og det er det, jeg tygger på lige nu, fortæller han til Tipsbladet.

Det kan meget vel pege den vej, at han takker ja, for han nyder at arbejde med spillere på det højeste niveau i Norge, og det går meget godt i tråd med spirende cheftrænerdrømme, som vokser hos ham. 

Sådan noget kræver licenser, og her skal Sancheev Manoharan starte på Pro-uddannelsen næste år, oplyser han. 

Før Sancheev Manoharan blev midlertidig cheftræner i klubben, var han udviklingstræner, hvilket er et samspil mellem at være talentchef og head of coaching. Den rolle vender han altså ikke tilbage til, hvis han takker ja til klubbens nye tilbud. 

Med FK Haugesunds seneste sejr tog man et stort skridt væk fra nedrykningspladserne, men afstanden ned til de pladser, som kan betyde nedrykning er blot på tre point. FK Haugeseund er ubesejret i de seneste tre ligakampe.