Video : Tipsbladet
Skandinavien

Dansker beklager: Ville ikke slå ham bevidstløs

Jeppe Andersen peger desuden på, at det er en voldsom anklage at tale om, at det var vold.

Den danske midtbanespiller Jeppe Andersen er senest kommet i et uheldigt søgelys, da han i kamp for Sarpsborg mod Fredrikstad ramte sin modstander Morten Bjørlo, så han endte med at ligge bevidstløs i græsset.

Nu fortæller danskeren om situationen i et interview med TV 2 Norge.

- Jeg ønsker at beklage, at det blev så voldsomt, som det blev. Det så ubehageligt ud. Men jeg vil bare understrege, at min intention aldrig var at forsøge at slå nogen bevidstløs, fortæller Andersen.

En del af kritikken mod ham har handlet om, at man ser det som vold, men danskeren mener selv, at de anklager er ovredrevne.

. Jeg synes måske, det er en voldsom anklage. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal sige til det. Jeg er bare en fodboldspiller, der prøver at arbejde hårdt og gøre mit bedste. Nogle gange sker der ting, man ikke ønsker skal ske, forklarer Jeppe Andersen.

Han erkender dog, at han godt kunne have fået rødt kort i kampen, men ligesom det norske fodboldforbund er kommet frem til, så er det passende, at han slipper for yderligere straf.

- Nej, det synes jeg ikke. Man kan diskutere, om det skulle have været rødt der og da, men det er en beslutning, dommeren skal træffe, siger han og fortsætter:

- Jeg forsøgte bare at gå ind i en duel og kom for sent. Som sagt er det beklageligt, at det gik, som det gik, lyder det fra Andersen.

Endelig bliver der peget på, at han ikke selv har været i kontakt med Bjørlo efter det, som skete, men at andre i klubben har - og så håber han, at det går godt med Bjørlo.

Situationen kan ses i videoen nedenfor.