Video : Tipsbladet
Skandinavien

Dansker skifter norsk klub ud med Right to Dream

Om lidt mere end to uger stopper han i Aalesunds for at starte jobbet i Right to Dream, hvor han primært skal rejse rundt i Ghana og Danmark.

Right to Dream, der blandt andet ejer FC Nordsjælland, ansætter snart endnu en dansker til den efterhånden store organisation. 

For Mads Holst Christensen skifter om lidt mere end to uger et job som rehab coach i Aalesunds FK ud med en stilling i Right to Dream, der blandt andet ejer danske FC Nordsjælland. Det skriver norske Sunmørsposten. 

Mads Holst Christensen blev tilbage i 2018 ansat som fysioterapeut i den norske klub, inden han blev forfremmet som rehab coach. Hvad hans præcise stilling bliver i Right to Dream-organisationen, skriver avisen intet om, men mon ikke det er noget i samme boldgade. 

Sikkert er det, at han kommer til at rejse en del mellem Danmark og Ghana, siger han. 

- Jeg starter 1. oktober og skal først være to uger i Danmark, inden jeg skal to måneder til Ghana. Jeg er rigtig glad for at rejse og opleve nye ting, så det her job passer mig rigtig godt. Det er altså lidt mere spændende at rejse til Ghana end til Molde eller andre steder, jeg har været før.

- Jeg skal være tilknyttet de ældste spillere, og det vil sige, at jeg primært skal rejse rundt i Ghana og Danmark, men også til Egypten og til turneringer rundt omkring i verden. Målet er, at man skal udvikle spillere, som skal spille for FC Nordsjælland eller San Diego, som starter i MLS i 2025. Det var en mulighed, som jeg var nødt til at gribe, for det er ikke sikkert, man får sådan en mulighed igen, siger han om skiftet. 

Dermed når Mads Holst Christensen at være ansat i Aalesunds FK i mere end fem år, og klubben er nu i gang med at finde en afløser for ham.