• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Andreas Arp

Danskertrio med i ny Bodø/Glimt-sejr

Foto: Stabæk

Norske Bodø/Glimt vendte onsdag et truende nederlag til en 2-1-sejr mod Kristiansund og fastholder dermed førstepladsen i Eliteserien. Tre danskere var i aktion for topholdet.

Af Andreas Arp

Norske Bodø/Glimt er kommet fremragende fra start i den nye sæson af Eliteserien, og onsdag aften formåede topholdet, der har hele tre danskere i truppen at fastholde rækkens førsteplads.

Kasper Junker og Philip Zinckernagel var begge med fra start og var dermed også på banen, da topholdet kom bagud efter en halv times tid. Målet stod gæsternes Amahl William Pellegrino for.

I pausen kom Sammy Skytte så på banen, og om det var det, der gjorde forskellen er svært at sige. Faktum er, at Bodø/Glimt formåede at vende opgøret rundt på hovedet. Først udlignede midtbanespilleren Patrick Berg, inden at midtstopperen Marius Lode blev matchvinder med små ti minutter tilbage af opgøret.

Bodø/Glimt har dermed vundet otte kampe ud af otte mulige i denne sæson og fastholder dermed forspringet på to point ned til Molde på andenpladsen.

Andetsteds assisterede Mikkel Maigaard for Strømgodset i deres 2-1-sejr over Mjøndalen IF. Den tidligere Esbjerg-spiller havde inden da brændt et straffespark, men formåede altså til dels at råde bod på sin afbrænder med sit oplæg. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus