• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kenneth Jensen

Efter sexfest i Brann: Vil droppe voldtægtsanklage

Foto: Getty Images

Sidste punktum kan meget vel være sat i sagen om sexfesten i norske Brann.

Af Kenneth Jensen

Flere spillere har forladt norske Brann, efter der i august var en nattefest på klubbens stadion med spillerne i centrum.

Den fest - som klubben i øvrigt først blev bekendt med efterfølgende - udviklede sig til en sexfest, og siden har der også været anklager om voldtægt og vold.

Blandt de, der har forladt klubben, er danske Mikkel Andersen, der er rykket tilbage til dansk fodbold og Viborg FF, og han og de andre, der deltog i festen på stadion i Brann, kan snart se tilbage på en sag, der er lukket og fortid.

For sagen har haft konsekvenser og har fyldt en del efterfølgende for alle parter. Samtidig blev poltiiet involveret og startede en sag om en mulig voldtægt.

Det er heller ikke mere end nogle uger siden, at poltiet uddelte en bøde til en af de personer, der deltog i festen. Bøden var for vold.

Sagen om en mulig voldtægt ser dog ikke ud til at skulle gå rettens gang, for ifølge det norske medie VG indstiller politiet til, at sagen henlægges, og at der altså ikke gøres mere.

Statsadvokaten kan enten støtte politiets indstilling eller bede om yderligere efterforskning af sagen.

Spilleren, der er anonymiseret, har ifølge forsvarsadvokat John Christian Elden hele vejen igennem erklæret sig uskyldig i anklagen om voldtægt.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020