• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Mikkel Fuhr Nielsen

Er et emne i FCM: Vi må se, hvordan det ender

Foto: Getty Images

Den svenske midtbanespiller er et varmt navn i FC Midtjylland, og nu sætter han selv ord på fremtiden, som er ganske usikker.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Fremtiden er uvis for den svenske midtbanespiller Armin Gigovic, der er på kontrakt i russiske Rostov.

De seneste måneder har han tørnet ud for Helsingborgs IF, da hans aftale med den russiske klub har været suspenderet. Nu venter en usikker fremtid, hvor han i princippet skal retur til Rusland.

- Med krigen så ved jeg ikke, om det er særlig godt [at tage tilbage, red.]. Hvis man kigger udefra, så er det måske ikke så godt at gøre det. nu når tilstanden er sådan, siger Armin Gigovic til Fotbollskanalen.

- Men hvis man skal, så skal man. Det er her jeg har en kontrakt. Vi får se. Vi håber på det bedste, og jeg er ikke bekymret for mig selv.

FIFA har gjort det muligt for udenlandske spillere i russiske klubber at suspendere deres aftale i den kommende sæson. Hvis Armin Gigovic vælger den løsning eller kan blive enig med klubben om et salg, så står bejlerne angiveligt på spring.

Klubber fra Belgien, Tyskland, Holland og Danmark, heriblandt FC Midtjylland, skulle bejle til den unge midtbanespiller, skrev SportExpressen for ganske nyligt.

- Alles drøm er at spille i udlandet, men vi må se, hvordan det ender. FIFA har truffet deres beslutning, og så må vi se, hvordan det går med det hele, siger 20-årige Gigovic til Fotbollskanalen.

Armin Gigovic har spillet ni kampe for Helsingborgs IF i løbet af foråret og scoret et enkelt mål efter hans aftale med Rostov blev suspenderet.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.