• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Mikkel Fuhr Nielsen

Et halvt år efter SL-exit: Testes af svensk klub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Siden afskeden med Superligaen i sommer har svensker stået uden klub. Nu træner han med i hjemlandet.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

For snart et år siden tog Randers FC en chance med Mattias Andersson.

Den svenske stopper var en del af Randers FC i foråret, hvor han aldrig rigtig slog sit navn fast. Derfor gik parterne også hver til sit ved kontraktens udløb denne sommer.

Siden har 24-årige Mattias Andersson forsøgt at komme tilbage i omdrejninger efter et længere skadesforløb. Nu er der så ved at være lys for enden af tunnellen for forsvarsspilleren.

SkåneSport skriver således, at Mattias Andersson lige nu træner med i Trelleborgs FF, der sluttede sæsonen på fjerdepladsen i Superettan, som er den næstbedste række i Sverige. Det er dog endnu for tidligt at sige, hvor fremtiden ligger for stopperen.

- Jeg ved ikke en gang selv, hvad hans planer er. Jeg ved ikke, om han vil et bedre sted hen eller om Trelleborg er en mulig destination for ham i sidste ende, siger klubbens træner Kristian Haynes til Trelleborg's Allehanda ifølge SkåneSport.

24-årige Mattias Andersson var tidligere i karrieren et stort talent, hvorfor han også var på kontrakt i Juventus, men skader har sidenhen ødelagt en ellers lovende fodboldkarriere på øverste hylde.

Han fik sin fodboldopvækst i Malmö FF, inden han i en ung alder drog til Juventues. Siden fulgte et lejeophold i hollandsk fodbold, inden man sendte ham til schweiziske FC Sion. Blot tre kampe nåede han for Randers FC i foråret.

Siden afskeden med Superligaen har svenskeren døjet med en skade, hvorfor han først er ved at gøre sig klar til en ny arbejdsgiver i fodboldverdenen nu.