Fik sms fra Fischer: Tak, min svenske bror
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Skandinavien

Fik sms fra Fischer: Tak, min svenske bror

AIK-spiller sendte Viktor Fischer en sms, efter det var kommet frem, at danskeren stopper sin aktive karriere. Og den 29-årige tidligere landsholdsspiller svarede tilbage.

Han fik aldrig helt den karriere, som mange håbede på, da Viktor Fischer kom frem i AFC Ajax og lignede fremtiden i dansk fodbold.

Efter en muskelskade holdt danskeren ude i mere end et år i Ajax var han ret beset aldrig den samme, da han kom tilbage til grønsværen. Og de sidste par år har han også været plaget af skader.

Så danskeren tog konsekvensen og indstillede sin karriere for tre dage siden. En udmedling, der kom fra hans belgiske klub, Royal Antwerp, mens Viktor Fischer selv gik og hyggede sig på Roskilde Festvial.

Flere AIK-spillere, hvor Fischer har været udlejet til, har været i dialog med den tidligere danske landsholdsspiller, der foruden de førnævnte klubber også var i FCK, Middelsbrough og Mainz i sin karriere.

En af dem, Bilal Hussein, fortæller til Fotbollskanalen, at han var i kontakt med Viktor Fischer efter udmeldingen.

- Jeg skrev til ham: "held og lykke med det, du skal lave i fremtiden. Det var fedt at lære dig at kende." Han svarede: "Tak, min svenske bror" og ønskede os held og lykke, siger Bilal Hussein og forklarer om Fischer:

- Det er en skam. Alle ved, at Viktor Fischer er en god spiller. Han har haft mange skader.

Det er ikke kun Bilal Hussein, der til Fotbollskanalen fortæller om Fischers stop. Den tidligere Vejle Boldklub-spiller og nuværende AIK-kaptajn Alexander Milosevic siger, at han ikke er overrasket over karrierestoppet, da man kunne se, at Fischer sled med det efter mange skader.

Den svenske tv-ekspert Daniel Nannskrog kaldte det for et chokerende karrierestop - læs mere om det her.