Video : Tipsbladet
Skandinavien

Flokkes om dansk bomber: Alle vil have ham

Ifølge det svenske medie Fotbolldirekt er der stor interesse for den danske angriber Mass Sise.

Den danske angriber Mass Sise kan være på vej til at få sit helt store gennembrud. 

Den 20-årige spydspids har været særdeles målfarlig for den svenske klub Nordic United FC i foråret, hvor det er blevet til syv mål i otte kampe i den tredjebedste svenske række. 

Og det har ikke overraskende kastet interesse af sig - endda fra en af Sveriges sværvægtere. 

Det svenske medie Fotbolldirekt skriver nemlig, at talrige Allsvenskan-klubber følger den unge dansker - heriblandt topklubben BK Häcken, der vandt det svenske mesterskab forrige år. 

Og den interesse er selvsagt ikke gået cheftræner Hakan Bezings næste forbi. 

- Det er rigtigt, at flere af de største klubber vil have ham. Det bliver svært for os at beholde ham til sommer. Jeg vil ikke komme ind på, hvilke klubber det handler om, men det er stort set dem alle sammen, fortæller Nordic Uniteds cheftræner til Fotbolldirekt. 

Ifølge det svenske medie kan klubben, der til dagligt huserer godt 50 km sydvest for Stockholm, indkasserer i omegnen af 1 million kroner for danskeren. 

Mass Sise bliver beskrevet som en hurtig og kropsstærk angriber med en højde på hele 197 cm og bærer derfor ligheder med andre danske angriber,der har spillet i svensk fodbold i senere tid - som for eksempel Yousef Salech og Wessam Abou Ali.

Spørger man Hakan Bezing, rækker Mass Sises potentiale dog endnu længere. 

- Jeg tror, ​​han kan blive endnu bedre. Jeg tror, ​​han kan være både hurtigere og stærkere og dygtigere med bolden. Så god er han. Han er drømmebilledet på en forward og kommer til at spille internationalt, tro mig, fortæller han til det svenske medie. 

Mass Sise har en fortid hos den fynske klub Næsby BK. Han skiftede til Nordic United i april.

Du kan se angriberens syv mål i videoen nedenfor.