• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Mikkel Fuhr Nielsen

Han er en af de bedste: Dansker lander ny aftale

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske midtbanespiller har udviklet sig til en af ligaens bedste på sin position ifølge klubbens cheftræner, som glæder sig over, at samarbejdet fortsætter mange år ud i fremtiden.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

I halvandet år har danske André Rømer bidraget på midtbanen hos svenske IF Elfsborg.

Allsvenskan-klubben har været så glad for danskerens evner, at de nu har sikret ham på en ny lang aftale, der strækker sig frem til årsskiftet i 2025. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- Jeg er selvfølgelig rigtig glad. Det var en no-brainer for mig, siger den tidligere Randers FC-spiller om den nye aftale.

- Jeg synes, at jeg har været bedre denne sæson end den sidste. Jeg håber, at både jeg selv og holdet kan tage et nyt skridt, så vi kan spille med i toppen af ligaen.

Den nye kontrakt med Elfsborg IF er en forlængelse af den eksisterende aftale på yderligere et år. Dermed har den 28-årige dansker mere end tre år igen hos Elfsborg, hvilket glæder klubbens cheftræner.

- André har vist siden han kom, hvorfor vi så gerne ville have ham til IF Elfsborg, da han er vokset til at blive en af ligaens bedste spillere på sin position og han er en sikker starter for os, siger Stefan Andreasson.

- I snakkene med ham, har han fortalt, at han og familien er glade i Borås, og derfor føles det rigtig godt, at vi har forlænget aftalen til 2025.

André Rømer kom til klubben fra Randers FC i vinteren 2021. I denne sæson er det blevet til ti kampe på svenskernes midtbane. Klubben ligger på syvendepladsen i Allsvenskan, inden søndagens møde med topholdet BK Häcken.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.