Video : Tipsbladet
Skandinavien

IFK Göteborg har afgivet bud på AC Horsens-spiller

IFK Göteborg med Jens Berthel Askou i spidsen har afgivet bud på AC Horsens-spiller.

Jens Berthel Askou forsøger at hente én af sine tidligere profiler i AC Horsens til Sverige.

Tirsdag kan Tipsbladets svenske søstermedie FotbollDirekt afsløre, at IFK Göteborg, som Jens Berthel Askou nu står i spidsen for, har afgivet et bud på den 23-årige offensivspiller Elijah Just, der kom til AC Horsens fra FC Helsingør i sommeren 2022.

Buddet skal være blevet afvist af AC Horsens, men det sidste punktum i sagen behøver ikke at være sat, da transfervinduet fortsat er åbent i Sverige. 

I Danmark er det som bekendt lukket, og det betyder, at AC Horsens ikke kan hente en afløser for Eliah Just før til sommer - derfor forlanger NordicBet Liga-klubben også at blive godt kompenseret. 

Elijah Just fra New Zealand har været fraværende i dele af AC Horsens' opstart, og han var heller ikke med i forårspremieren mod Kolding IF - offensivspilleren noterede sig dog for 20 minutter mod Næstved i lørdags.

IFK Göteborg kan foruden et gensyn med Jens Berthel Askou lokke med fodbold i Sveriges bedste række, og det må alt andet end lige tiltale ham mere end at tørne ud på anden klasse i dansk fodbold.