• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Victor Risager

IFK Norrköping snublede trods danskerscoring

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Målfarlige Rasmus Lauritsen scorede sit femte sæsonmål imod Häcken.

Af Victor Risager

Rasmus Lauritsen scorede sit femte sæsonmål for IFK Norrköping, men det var ikke nok for den svenske klub imod BK Häcken. De tabte således 2-1 på udebane.

Med en sejr ville IFK Norrköping ellers have kravlet op på siden af Malmö FF i toppen af Allsvenskan, men det lykkedes som bekendt ikke.

Efter blot et kvarter kom Rasmus Lauritsen og holdkammeraterne bagud, da Alexander Søderlund scorede sit første mål i kampen og bragte Häcken foran. Føringen blev ikke udbygget før pausen, men i anden halvleg gik det galt for Norrköping.

Gæsternes Filip Dagerstål blev udvist efter en times spil for et professionelt frispark, og umiddelbart efter blev ondt værre, da Alexander Søderlund fordoblede Häckens føring med en finurlig flugter.

I slutminutterne sørgede Rasmus Lauritsen dog for lidt oprejening for Norrköping, da han headede sit femte sæsonmål i kassen. Den danske stopper har nu stået for utrolige fem mål og fire oplæg på 13 kampe i Allsvenskan i denne sæson.

Målet var dog ikke nok til at sikre point, og Norrköping indkasserede et nederlag, hvorfor de nu har tre point op til Malmö FF i tabellen. 

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus