Inden FCM-skifte: Rømer i dramatisk situation
Foto: Getty Images
Skandinavien

Inden FCM-skifte: Rømer i dramatisk situation

Det blev pludselig meget alvorligt i kampen mellem Elfsborg og IFK Göteborg.

Det blev fredag offentliggjort, at FC Midtjylland har købt André Rømer. De må dog vente til udgangen af denne måned med at få ham ind på holdet, og søndag var han i kamp for sin klub Elfsborg.

Her kom han ud for en hændelse i deres opgør mod IFK Göteborg, der har Jens Berthel Askou som cheftræner. Her kom Rømer pande mod pande mod modstandernes Marcus Berg. Det fortalte sidstnævnte om i et interview med Fotbollskanalen.

- Jeg tror, ​​han troede, jeg kom ind med sålen, men jeg tager bolden, og han sparker min læg. Men det er det, der sker, og sådan skal det være, lyder det fra Berg.

Det gav ham et gult kort til Berg, ligesom Gustaf Lagerbielke ikke kunne holde sig tilbage og blandede sig med et skub til IFK-spilleren.

- Jeg tror, ​​han (Berg) var lidt chokeret. Det føltes, som om han og Rømer var i en lille boble for sig selv der, så måske var han ikke forberedt på, at jeg også kom derind. Gult kort var fair for begge, fortæller Lagerbielke.

Selv slap André Rømer for et gult kort, men de to øvrige endte begge med at få et.

Det bliver desuden fortalt af Marcus Berg, at temperaturen blev lavere mellem spillerne kort efter, hvorefter de spillede kampen færdig, der endte 1-1.

For Rømer var det nemt at sige ja til et comeback til FCM. Læs mere om handlen her.