Skandinavien Anders Dehn

Jubler over FCM's storsalg: Ekstremt stolt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det er ikke kun i FC Midtjylland, de er stolte over Jens-Lys Cajuste. Det er de også i svenskerens barndomsklub.

Af Anders Dehn

FC Midtjylland indkasserede forleden 75 millioner kroner for Jens-Lys Cajuste, så de er stolte på heden over spillerens udvikling. Men det er de ikke enige om.

Også hjemme i Gøteborg-forstaden Örgryte sidder en mand og glæder sig. Johan Mattsson trænede Cajuste fra U11- til U17-tiden, og i dag er han assistenttræner for Örgryte IS' førstehold.

Han har desuden stadig kontakt til Jens-Lys Cajuste og hans forældre, så han glæder sig ligeledes over det store skifte.

- Vi er ekstremt stolte over, at vi har været med til at føre en ung knægt fra Örgryte op gennem Midtjyllands system, hvor han har vundet ligaen, spiller Champions League, brudt igennem på det svenske landshold og til sidst blevet solgt til en stor liga. Det er vi meget stolte over, siger Matsson til Expressen.

Træneren glæder sig også over, at der falder en lille skilling af til hans klub i forbindelse med Stade de Reims' køb af Cajuste. Han henviser dog givetvis til reglerne for solidaritetsbetaling, for Örgryte kunne have fået endnu flere penge ud af handlen.

Læs dén historie her.