• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Victor Risager

Kæk Viktor Fischer: Han er ikke min ven længere

Foto: AIK

Efter skiftet til AIK må Viktor Fischer lægge venskabet med en anden tidligere FC København-spiller på hylden, joker han.

Af Victor Risager

Viktor Fischer er tilbage i skandinavisk fodbold, men det er ikke lutter åbne arme han mødes af i forbindelse med skiftet til AIK.

I AIK genforenes Fischer således med den tidligere FC København-spiller Sotirios Papagiannopoulos, og forsvarsspilleren byder sin gamle holdkammerat velkommen med det, der mest af alt minder om en venskabelig sviner.

Til Aftonbladet revser Papagiannopoulos således Fischers frisure og stil og siger, at det “ikke er okay”.

Danskeren har dog et ganske godt modsvar til holdkammeraten.

- Jeg forstår ham! Jeg havde kort hår, da vi sidst spillede sammen. Men det, der er med "Sotte" er, at han har den forkerte idé om, at hår og frisure har en sammenhæng med, hvor god man er som spiller. Det er to helt forskellige ting, siger den tidligere FC København-stjerne til Aftonbladet.

Mens Papagiannopoulos trods svineren stadig kategoriseres som en af Viktor Fischers venner, er en anden tidligere FC København-spiller ikke så heldig.

Pierre Bengtsson, der er tidligere AIK-dreng og spillede med den tidligere danske landsholdsspiller hos “løverne” fra 2018 til 2021, er nemlig på kontrakt hos Djurgården, som er AIK’s store rivaler.

- Han er ikke min ven længere, siger Viktor Fischer ifølge Aftonbladet med et grin om Pierre Bengtsson.

Viktor Fischer, 28 år, er blevet udlejet fra Royal Antwerp til AIK for hele 2023. Her skal han forsøge at få karrieren på ret køl, efter at det seneste års tid ikke har budt på meget spilletid i den belgiske klub.