• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Kaos i Norge: Dansk anfører kritiserer klubledelse

Foto: Getty Images

Bølgerne går højt i Strømsgodset, hvor spillere anklager den danske træner for racisme, og holdets danske anfører nu siger, at klubledelsen har fejlciteret ham "op til flere gange" offentligt.

Af Anders Dehn

Hver dag kommer der nye historier om konflikter, uenighed og dårlig stemning fra Strømsgodset. Ophavet til miseren er en række anklager om racisme mod den danske cheftræner, Henrik Pedersen, og nu er anfører Mikkel Maigaard også blevet rodet ind i det.

Den tidligere Esbjerg-spiller kritiserer i avisen VG klubledelsen for at fejlcitere ham "op til flere gange" i udtalelser til medierne.

Det kommer sig af, at bestyrelsesformand Ivar Strømsjordet har sagt, at ledelsen modtog en skrivelse fra kaptajn Maigaard, som angiveligt på vegne af spillertruppen oplyste, at der ikke var nogen spillere, der følte sig udsat for racisme af cheftræner Pedersen.

Den udlægning kan Mikkel Maigaard ikke genkende. Han siger til VG, at han har talt med en række spillere, som ikke føler sig udsat for racisme, og den besked gav han videre til ledelsen. Han forholdt sig ikke, siger han, til den eller de spillere, der fremsatte anklagerne til at begynde med.

Men Strømsjordet udlagde altså Maigaards besked som værende på vegne af hele truppen, og det huer ikke danskeren.

- Jeg har ikke udtalt mig til medierne, eftersom al kommunikation skulle gå gennem bestyrelsesformanden og direktøren, og det har jeg respekteret. Alligevel er mit navn blevet kastet ud i medierne fra formanden, som har fejlciteret mig op til flere gange, lyder det fra Mikkel Maigaard til VG.

Onsdag holdt spillertruppen og klubledelsen et møde, som førstnævnte ikke var tilfredse med. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020