Foto: Getty Images
Skandinavien

Kasper Junker leverer hattrick og sender sin klub til tops i Norge

Den danske angriber er tilsyneladende faldet meget godt til i den norske liga med et hattrick mod Haugesund, hvor også Sammy Skytte fik scoret.

Den danske angriber Kasper Junker er ny mand i den norske klub Bodø/Glimt, og her har han hurtigt fået sat sit navn på plads. Allerede i sin anden kamp for klubben har han leveret et hattrick.

Det skete i søndagens opgør mod Haugesund på hjemmebane, som blev vundet med 6-1.

Kasper Junker selv stod for målene til 2-0, 3-0 og 4-0, hvilket gør det til et vaskeægte hattrick af slagsen. Derudover blev det til scoringer fra Hauge, Berg og såmænd en fra den danske midtbanespiller Sammy Skytte, mens Haugesunds ene scoring kom fra Sandberg på et straffespark 11 minutter før tid.

Sejren betyder tilmed, at de i øjeblikket er nummer ét i den norske liga, hvor der kun er spillet to kampe.

Norsk fodbold er ikke noget nyt for Junker, som tidligere også har spillet for Stabæk. Her blev det til seks scoringer i 12 kampe for den danske angriber, som nu har lavet en tre-årig aftale med Bodø/Glimt.

Det er en klub, som er kendt for at ville udvikle spillere og sælge dem videre, så den 26-årige Junker kan måske godt være et nyt sted igen, inden de tre år er gået.

Kasper Junker har tidligere spillet for både AGF, Randers og AC Horsens i Superligaen.