• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kenneth Jensen

Kølig Hareide afslører: Denne spiller ønsker jeg

Foto: Getty Images

Rosenborg-træner Åge Hareide har intet problem med at tael om, hvilke spillere han gerne vil have til klubben.

Af Kenneth Jensen

Efter en skuffende sæson i fjor er forventningerne i denne sæson, at Rosenborg BK igen kan spille med om det norske mesterskab, og Åge Hareides mandskab har også ambitioner om at vinde Eliteserien.

Aktuelt er klubberne i gang med en lang opstart til den kommende sæson, og derfor er transfervinduet også fortsat åbent i det norske. 

Og det betyder, at Åge Hareide stadig kan få forstærkninger til sit mandskab, der også tæller tidligere FCK-spiller Carlo Holse.

Den tidligere danske landstræner er da heller ikke bleg for at sige, at han gerne vil have forstærkninger, og senest bekræftede han, at man var interesseret, da han blev spurgt ind til en konkret spiller.

Rosenborg arbejder på Vebjørn Hoff, central midtbanespiller der spiller for Odds BK, og det er en spiller som Hareide selv har været ude og erklære, at han ønsker til Rosenborg.

- Jeg ved, der var kontakt i weekenden, men jeg har ikke talt med "Micke" (Mikael Dorsin, red.). Vi får mere at vide denne eftermiddag, tænker jeg, siger Åge Hareide til Adressaavisen.

Mikael Dorsin er sportschef i Rosenborg BK og har altså til opgave at købe og sælge spillere for Rosenborg.

Klubben har også tidligere arbejdet på at hente Sivert Mannsverk fra Sogndal, og også Nottingham Forests Fouad Bachirou er en spiller, som Rosenborg har vist interesse for.

- Det er rigtigt, at han er været på listen over navne, vi har diskuteret, men vi har i udgangspunktet valgt at gå videre med Vebjørn Hoff. Jeg tror, det bliver svært at få ham (Bachirou) over, siger Hareide.

Eliteserien står til at starte op om en måneds tid, og Rosenborg indleder med et opgør mod Strømsgodset.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus