• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Victor Risager

Kritik af Hareide og Rosenborg: Det er ikke okay

Foto: Getty Images

Forsvarsspilleren er ikke imponeret over den måde, Rosenborg har behandlet nogle spillere på.

Af Victor Risager

Gustav Valsvik fik i starten af denne uge ophævet sin aftale med Rosenborg BK, men det er langt fra noget, han er utilfreds med. 

Den norske forsvarsspiller har således allerede fået fremtiden på plads, da han er skiftet til Strømsgodset, og det er en befrielse at være fri fra Rosenborg BK. Det slår Gustav Valsvik fast i et interview med norsk Eurosport.

Under cheftræner Åge Hareide fik han stort set ingen spilletid i sidste sæson, og i januar var han ude og beskylde klubben for at forsøge at fryse ham ud.

Andre har ifølge Gustav Valsvik oplevet en lignende behandling.

- Jeg er ikke ked af det på mine vegne. Jeg er meget ked af, at andre venner og holdkammerater er blevet behandlet på samme måde. Jeg er den sidste, der forlod det, og jeg har klaret det fint. Jeg har trænet og haft det godt, men det er værre at se, at holdkammerater også er blevet behandlet på samme måde og endnu værre. Jeg synes ikke, det er okay.

- Nu er jeg bare lettet over at afslutte det kapitel der og have en blank side. Nu kommer jeg til en klub, jeg elsker og ønsker at bidrage med og give alt her. Der er ikke meget mere at sige, når folk har forladt dem på stribe. Hvordan de behandler mennesker er op til dem. Jeg er færdig med det nu.

Ifølge Eurosport har Åge Hareide og sportschef Mikael Dorsin sagt til Adresseavisen, at de ikke kan genkende 27-årige Gustav Valsviks fortælling.

I foråret kommenterede den norske spillerforening, Nisos, leder også på situationen i Rosenborg i kølvandet på forsvarsspillerens kommentarer, og de var bekymrede. Det kan du læse mere om her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020