• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kenneth Jensen

Løb fra løfte om ny aftale: Nu får han sin afsked

Foto: Getty Images

Den tidligere OB-stopper Tore Reginiussen får endelig lov til at sige farvel til Rosenborg BK-supporterne.

Af Kenneth Jensen

Den sportslige ledelsen i Rosenborg BK havde sådan set lovet, at Tore Reginiussen kunne fåe n ny aftale i kluben, men alligevel valgte man at vende tommelfingeren ned efter sæsonen sidste år, og så fik den tidligere OB-stopper aldrig sin afsked i klubben.

Han tog videre til St. Pauli og spillede 10 førsteholdskampe, inden han valgte at stoppe sin karriere, blandt andet grundet knæproblemer.

Det var stenhård business sidste år fra Rosenborgs side, for man fortrød altså en ny aftale med stopperen, selv om både træner Åge Hareide og sportschef Mikael Dorsin havde talt om en ny aftale til den nu 35-årige fodboldpensionist.

Stopperen nåede otte gode år i Rosenborg BK, og nu har klubben så også erkendt, at det hører sig til med en hyldets af den tidligere norske landsholdsspiller.

- Vi havde nogle store oplevelser sammen. Da jeg var færdig i klubben, var der ikke tilskuere på stadion, så jeg fik aldrig den mulighed. Det bliver godt at se alle igen og få det afsluttet på en god måde, siger Tore Reginiussen til Adressaavisen.

Stopperen nåede 20 A-landskampe og har foruden OB og Rosenborg også spillet for Tromsø, Schalke 04, Lecce og Alta. Alta er netop stedet, hvor han er født og opvokset.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020