• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Alexander Paaske

Malmö-chef: Zlatan er super interessant

Foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic fortæller, at Malmö FF forsøger at hente ham. Den svenske klub vil ikke kommentere på et eventuelt tilbud, men afviser det ikke.

Af Alexander Paaske

Zlatan Ibrahimovic trækker i øjeblikket den ene overskrift efter den anden i USA, hvor han scorer akrobatiske drømmemål for Los Angeles Galaxy og leverer kontroversielle udtalelser i bedste Zlatan-stil.

Lørdag morgen sagde Zlatan til fotbollskanalen.se, at hans svenske hjerteklub, Malmö FF, har budt på ham, og at han ikke vil afvise et skifte til hjemlandet.

Læs også: Zlatan kunne være basketstjerne: Jeg kunne nemt spille med LeBron

- Jeg har modtaget et tilbud. De (Malmö, red.) vil have mig til at komme hjem og afslutte min karriere der. Jeg lukker ikke nogen døre, og det er et trofæ (et svensk mesterskab, red.) jeg savner, siger Zlatan ifølge det svenske medie.

Malmö FF vil ikke kommentere på, om der skulle være blevet budt på Ibrahimovic, men sportschef Daniel Andersson løber ikke fra, at angriberen ville være en fremragende tilføjelse.

- Vi kommenterer ikke dette i medierne, men det er klart, at Zlatan er et super interessant navn. Men om han har modtaget et tilbud eller ej, siger vi ikke til pressen, siger Andersson til fotbollskanalen.

Zlatan Ibrahimovic forlod Malmö i 2001 til fordel for Ajax, og siden har superstjernen repræsenteret adskillige af Europas største fodboldklubber. Listen tæller blandt andre AC Milan, Inter, Juventus, FC Barcelona og Manchester United

Skulle Zlatan virkelig have interesse i at vende hjem til den svenske traditionsklub, skal han acceptere en større lønnedgang

- Vi har ikke mulighed for at betale den løn, han har tjent før, det er helt sikkert, siger Daniel Andersson.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus