Video : Tipsbladet
Skandinavien

Malmø-dansker opereret efter bold i skridtet

Lasse Nielsen har haft halvanden uges skadesfravær efter en smertefuld oplevelse.

Lasse Nielsen kom for nyligt galt afsted til træning i Malmø FF. 

Her fik den danske forsvarsspiller nemlig sparket en bold hårdt i skridtet, hvilket efterfølgende har kostet ham halvanden uges pause. 

I et interview med Fotboll Skåne peger Lasse Nielsen på, at der egentlig var tale om et helt almindeligt uheld. Desværre forsvandt smerterne ikke af sig selv. 

- Det er ikke noget, man er vant til. Typisk, når man bliver ramt af en bold eller får et slag, så har man det fint igen efter fire-fem minutter, lyder det fra Lasse Nielsen. 

Den 35-årige dansker, der tidligere har spillet for AaB, Gent og Nijmegen, måtte efterfølgende tage på skadestuen for at få foretaget en mindre operation.

Her fik Lasse Nielsen at vide, at der ikke var sket noget alvorligt, men at han var nødt til at tage en pause, da han havde fået en revne i sin ene testikel, som derfor skulle have ro for at hele. 

- Den første uge foretog jeg mig ikke noget. Jeg sad på sofaen, gik ud på toilettet for at få vand, og gik tilbage igen. Det gjorde ondt, hver gang jeg rejste mig op, som at få en kniv i maven, siger Lasse Nielsen. 

I interviewet fortæller Lasse Nielsen endvidere, at han måske forsøger sig med noget tape til ekstra beskyttelse, når Malmø lørdag møder Kalmar i Allsvenskan.