Skandinavien Kenneth Jensen

Medie: FC Midtjylland har set på svensk angriber

Foto: Örebro

Ifølge det svenske medie Nerikes Allehanda har FC Midtjylland scouter 20-årig svensk angriber. En anden dansk klub er også inde i billedet.

Af Kenneth Jensen

Han er 20 år og spiller kun i den næstbedste svenske række, men angriber Noel Milleskog er alligevel et navn, som lige nu trækker overskrifter i Sverige.

Bomberen har nemlig fået en god start på sæsonen i den næstebedste svenske række og har scoret tre gange i syv kampe, og nu viser det sig også, at der er pæn interesse i spilleren.

Det er mediet Nerikes Allehanda, der fortæller, at den danske topklub FC Midtjylland har været på besøg for at se nærmere på angriberen og nu overvejer ham.

Men der er andre klubber i spil, for også en anden unavngiven dansk klub ser nærmere på offensivspilleren. Også en belgisk klub har vist interesse.

- Interessen er eksploderet de seneste uger, og der er klubber, der har forhørt sig, siger agenten Daniel Rönnberg til Nerikes Allehanda.

Klubben afviser dog, at den er tvunget til at sælge denne sommer, og derfor skal der formentlig en pæn sum penge til, hvis man skal slippe angriberen, hvis aftale løber frem til 31. december 2023.