Foto: Imago
Skandinavien

Medie: Forhandler med Brøndby om nordmand

Brøndby og Bodø/Glimt har angiveligt sat sig ved forhandlingsbordet for at finde en afklaring på Håkon Evjens fremtid.

Han blev købt dyrt for godt og vel et år siden, men Håkon Evjen har kun i perioder vist glimt af det store potentiale, han utvivlsomt besidder.

Spørgsmålet er, om det bliver i Brøndby, at han får forløst sig. Meget kan nemlig tyde på, at parterne nærmer sig et farvel med hinanden.

Tidligere i januar lød det i Norge, at Bodø/Glimt var interesseret i at hente ham til klubben, men at Brøndby ikke var meget for at slippe ham. Tirsdag melder TV 2 Norge, at klubberne er i konkrete forhandlinger, og at det peger mod en transfer inden alt for længe. 

Begge klubber har angiveligt ja-hatten på, og selv ønsker Håkon Evjen at vende retur til Bodø/Glimt, som han brød igennem for, inden han i 2020 skiftede til hollandske AZ. 

Håkon Evjen er ikke i Jesper Sørensens foretrukne startopstilling, hvilket han ellers nok havde regnet med, da Brøndby hentede ham tilbage til Skandinavien for et år siden. 

Derfor vil det ikke være utopisk, at Brøndby vinker farvel til nordmanden. 

TV 2 Norge nævner ikke, om der er tale om en lejeaftale eller en permanent transfer. Er det en lejeaftale, kan man dog forestille sig, at den indeholder en købsoption. 

Håkon Evjen har i denne sæson blot spillet 246 minutter i Superligaen fordelt på 11 kampe. Blot en enkelt gang er han startet på banen.