• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Mister vigtig mand til OB: Tomrummet bliver stort

Foto: Screenshot

Björn Wesström skifter til nytår fra AIK til OB, og i den svenske hovedstadsklub forventer formanden, at det bliver et stort tab at miste direktøren.

Af Anders Dehn

De store klubskifter i fodboldens verden plejer at omhandle spillere, men til nytår får OB tilgang af en klubchef, som hans nuværende arbejdsgiver er ked af at miste.

Når Björn Wesström tiltræder som fodbolddirektør i OB 1. januar 2022, forlader han AIK efter mere end 20 år. Han blev første gang ansat i 1999 og har siden haft en række forskellige roller, blandt andre chefscout, sportschef og senest administrerende direktør.

Derfor forventer klubbens formand, Robert Falck, at tabet af Wesström bliver stort.

- Det handler, som du siger, om et livsværk. Björn har været et kvart århundrede i AIK og har udrettet så meget. Selvfølgelig ville vi gerne beholde ham. Men jeg forsøgte faktisk ikke at overtale ham, siger Falck til FotbollDirekt.

AIK-formanden glæder sig dog over, at Björn Wesström får chancen i en udenlandsk klub, hvilket svenske fodboldbosser sjældent gør.

- Det er lige præcis det, så det er stort, at han får den her chance. Jeg kan ikke andet end at glæde mig på hans vegne, selv om tomrummet efter ham bliver stort, siger Robert Falck.

Björn Wesström har stort ambitioner på OB's vegne. Han mener eksempelvis, at klubben med tiden skal kæmpe med om mesterskabet hver sæson.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020