• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Andreas Arp

Norsk højre back står uden klub: Konkrete tilbud fra Danmark

Norsk højre back står uden klub: Konkrete tilbud fra Danmark
Foto: Djurgårdens IF

Den norske højre back Niklas Gunnarson forlænger ikke sin kontrakt med svenske Djurgårdens IF og er derfor på jagt efter en ny arbejdsgiver. Ifølge en skotsk avis har han blandt andet fået tilbud fra Danmark.

Af Andreas Arp

Transfervinduet er allerede åbnet i de fleste ligaer, og fra på lørdag kan de danske klubber også købe og sælge spillere, hvis trupperne skal forstærkes eller trimmes her halvejs i sæsonen.

Men hvorfor købe, hvis man kan få? 

Flere spillere har nemlig også kontraktudløb, og så kan de hentes kvit og frit allerede nu. En af dem er den norske højre back Niklas Gunnarson, der ikke forlænger sin kontrakt med svenske Djurgårdens IF og derfor står uden arbejdsgiver.

Den 27-årige forsvarsspiller kom til Djurgården fra norske Vålerenga i sommeren 2016 og var derfor også med til at vinde den svenske pokalturnering tidligere på året. Gunnarson gjorde sig dog særligt bemærket i foråret 2016, hvor han var lejet ud med stor succes til skotske Hibernian F.C., hvilket også åbnede vejen for nordmandens første og hidtil eneste landskamp for Norge. 

I Skotland håber man derfor også på, at Niklas Gunnarson kunne finde på at vende tilbage, men ifølge den skotske avis Edinburgh Evening News har nordmanden ikke været i kontrakt med Hibernian. Avisen fortæller dog, at Gunnarson har konkrete tilbud på hånden fra klubber i både Danmark, England og Polen. 

Niklas Gunnarson har blandt andet 66 Allsvenskan-kampe og 89 kampe fra den bedste norske række, Eliteserien, på sit CV. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus