• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Victor Risager

Rawez Lawan klar for klub i den tredjebedste svenske række

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den tidligere Superliga-spiller er skiftet fra Dalkurd til Vasalund i Sverige.

Af Victor Risager

For nylig sagde Rawez Lawan farvel og tak i Dalkurd fra den næstbedste svenske række, men han har ikke stået uden kontrakt længe.

Den tidligere Superliga-svensker har allerede fundet sin nye arbejdsgiver i form af Vasalund i Ettan Norra, der er Sveriges tredjebedste række. Rawez Lawan fik også allerede debut onsdag aften, bekræfter træner Dalibor Savic over for Expressen.

- Han spillede 77 minutter for os. Hans cv og erfaring taler for sig selv, og han er en fantastisk god fodboldspiller. Han er dygtig på bolden, erfaren og har en god spilforståelse. Så er han også en god rollemodel for vores unge spillere, siger træneren.

Sportsdirektøren Chengis Rahman glæder sig også over tilgangen og afslører, at Lawan som minimum spiller resten af året i Vasalund.

- Vi kigger altid efter spillere og fik at vide, at denne mulighed var der. Han syntes selv, at det var spændende, og nu spiller han for os i resten af sæsonen som minimum. Samtidig vil vi gerne takke Dalkurd, der var hjælpsomme, så vi kunne få ham, siger Chengis Rahman til Expressen.

Vasalund har i øjeblikket kurs mod den næstbedste række, Superettan, da de fører Ettan Norra efter 11 spillerunde.

Tidligere i karrieren har den nu 32-årige Rawez Lawan spillet for både AC Horsens og FC Nordsjælland i Superligaen. 168 gange har han optrådt i den bedste danske række med 27 mål og 17 oplæg til følge i perioden fra 2006 til 2012.  

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus