Video : Tipsbladet
Skandinavien

Riddersholms "forsvundne" angriber er dukket op

Den "forsvundne" svenske angriber Emil Roback giver lyd fra sig.

Glen Riddersholms svenske klub IFK Norrköping bragte tidligere på ugen en efterlysning - hvor er Emil Roback?

Den 20-årige angriber, der har en fortid i FC Nordsjælland, tørner til dagligt ud for IFK Norrköping, men de seneste to uger har Emil Roback ikke været at finde på træningsbanen i den svenske klub, der ikke vidste, hvor han befandt sig.

- Jeg ringede senest til ham i dag (tirsdag) og sendte en SMS. Jeg skrev i går (mandag, red.). Intet svar. Jeg vil gerne vide, om han er okay. Det er bekymrende, at vi ikke kan få fat i ham, men jeg ved ikke, hvad vi ellers kan gøre. Jeg har siddet sammen med ham mange gange, men det er svært at komme igennem til ham, fortalte sportsidrektør Tony Martinsson til Norrköpings Tidende.

Nu er Emil Roback heldigvis dukket op i god behold, og over for Sportbladet begrunder angriberen fraværet med sit mentale helbred.

- Jeg har ikke haft det specielt godt på det seneste - jeg har haft det meget dårligt. Jeg har været fraværende for næsten alle bortset fra min familie. Jeg følte bare ikke, at mit hoved var det rigtige sted. Jeg ved selvfølgelig godt, at det (at blive væk fra træningen, red.) ikke var det bedste, jeg kunne gøre, men nu skete det, siger Roback i interviewet med den svenske avis.

IFK Norrköping-spillerens fravær har trukket overskrifter i flere lande, og det ærgrer hovedpersonen, der ikke kan genkende, at han har leget gemmeleg med sin arbejdsgiver.

- Udadtil ser det ud som om, at jeg har været forsvundet, og det har jeg ikke. Jeg har bare ikke været i klubben. Mange har kontaktet mig, og nogle har endda troet, at jeg var blevet kidnappet, lyder det fra Roback, der konstaterer, at han formentlig har været ramt af en depression, men at han har det bedre nu.

Emil Roback er ejet af selveste AC Milan, men udlejet til IFK Norrköping, hvor Glen Riddersholm kun har givet ham en halv times spilletid i denne sæson.